Pentru mine, fotografia este mai mult decat o imagine, pentru ca ziua cea mai importanta din viata ta este surprinsa in amintirea fotografiilor. Este o onoare pentru mine sa impartasesc toate trairile si emotiile cuplului din ziua evenimentului.

Un fotograf profesionist si talentat, in viziunea  mea, este acela care reuseste sa imbine calitatea cu creativitatea, iar pozele sale nu transmit doar frumusetea mirilor sau a persoanelor din ea, ci si relatia care ii leaga pe acestia – dragostea.

Anii de munca si o data cu ei experienta acumulata, povestile de viata, emotiile pe care le-am trait cu fiecare cuplu, dar si echipamentul profesional din domeniu m-a ajutat sa avansez, sa fac fata oricarei situatii si sa caut să cresc în ceea ce sunt pentru că vreau să fiu mai bun. Imi pasă de clienții mei și de serviciul pe care îl prestez pentru ei. Îmi place perfectiunea si de aceea lucrez cu multa daruire, implicare si rabdare. Ma concentrez pe satisfacerea si multumirea clientilor. Nimic nu este mai important pentru mine decat feedbackul plin de recunostinta pe care il primesc la final.

Scopul meu este sa colaborez cu clientii intr-un mod placut, sa ma informez in detaliu despre asteptarile mirilor si sa mentin mereu comunicarea cu acestia pentru o zi de bucurie, cu zambete si voie buna. Fotografia ne ajută să reînviem momentele din trecut pentru ca ele să prindă iar un contur clar si atunci iti dai seama că într-adevăr o fotografie valorează cât o mie de cuvinte…

“Camera foto este doar un accesoriu… pasiunea, respectul şi imaginaţia sunt esenţa unei fotografii reuşite.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *